POMOĆ ZA ZDRAVSTVENI SISTEM

HD Laković donirao 125.000 eura

Iz kompanije pozivaju i ostale privredne subjekte da daju svoj doprinos zdravstvenim institucijama i široj zajednici na koji god način su to u mogućnosti
22429 pregleda 27 komentar(a)
HD Laković, Foto: HD Laković
HD Laković, Foto: HD Laković

Kompanija Hard diskont Laković uplatila je na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti 100.000 eura, a Kliničkom centru Crne Gore 25.000 za kupovinu respiratora.

Ovom donacijom kako ističu, žele da pomognu zdravstvenom sistemu da se što spremnije uhvati u koštac sa širenjem koronavirusa, jer su respiratori neophodni u liječenju mogućih budućih težih slučajeva obolijevanja.

U pismu Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti rukovodstvo kompanije Laković, na čelu sa direktorom Komnenom Lakovićem je odalo poštovanje i divljenje ljekarima i medicinskom osoblju, kao i svim građanima Crne Gore koji u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvijek krasilo kada je teško: odmjerenost, dosljednost, solidarnost i spremnost da svi zajedno pobijedimo ovu pošast koja je zadesila cijeli svijet i našu Crnu Goru.

Iz kompanije naglašavaju da će proći problemi sa koronavirusom i da ćemo se svi zajednički radovati životu i novim uspjesima. 

Iz kompanije pozivaju i ostale privredne subjekte da daju svoj doprinos zdravstvenim institucijama i široj zajednici na koji god način su to u mogućnosti.

Preporučujemo za Vas