Zalihe u kolašinskom Crvenom krstu pri kraju

Minulih dana volonteri su bili izuzetno aktivni na seoskom području, a juče su obišli domaćinstva u Barma Kraljskim, Vranještići i Kosu
1305 pregleda 0 komentar(a)
CK Kolašin, Foto: CK Kolašin
CK Kolašin, Foto: CK Kolašin

Zalihe paketa sa hranom i higijenskim proizvodima u kolašinskom Crvenom krstu (CK), kako je kazao predsjednik te organizacije Milan Marković, privedene su kraju. On očekuje da će svi koji su u mogućnosti pomoći, jer, kako je kazao, „važno je zatvoriti prvi krug pomoći i udvoljiti zahtjevima građana“.

„Važno je da niko ko je tražio pomoć ne bude uskraćen. Gotovo 100 domaćinstava smo posjetili do juče, računajući i gradsko područje. Do sada smo imali i dovoljno paketa sa hranom i higijenskim sredstvima, ali su i te zalihe privedene kraju. Imamo želju da dođemo do svakoga kome je pomoć potrebna, pa se nadamo da ce ljudi dobre volje, a koji imaju mogućnosti, pomoći nasoj organizaciji, bilo to na lokalnom nivou ili CK Crne Gore.“- reko je Marković.

Minulih dana volonteri su bili izuzetno aktivni na seoskom području, a juče su obišli domaćinstva u Barma Kraljskim, Vranještići i Kosu. Pomoć se, objašnjava Marković, dijeli na osnovu baze podatka CK, uz konsuslatacije sa predstavnicima mjesnih zajednica i konkretnih zahtjeva mještana, kojih je iz dana u dan sve više.

Bonus video: