NPCG: Novi video prilog "Ostani doma uz prirodu"

Iz NPCG objašnjavaju da je riječ je o poučnim i interesantnim video prilozima kojim se promovišu prirodne i kluturne vrijednosti, te značaj crnogorskih nacionalnih parkova, prvenstveno kod školske populacije
1406 pregleda 0 komentar(a)
Iz serijala "Ostani doma uz prirodu", Foto: NPCG
Iz serijala "Ostani doma uz prirodu", Foto: NPCG

Nacionalni parkovi Crne Gore (NPCG) osmislili su video prilog edukativnog TV serijala pod nazivom „Ostani doma uz prirodu“.

Iz NPCG objašnjavaju da je riječ je o poučnim i interesantnim video prilozima kojim se promovišu prirodne i kluturne vrijednosti, te značaj crnogorskih nacionalnih parkova, prvenstveno kod školske populacije.

"Tokom ovog perioda kada se zbog pandemije ne preporučuje posjeta i boravak na javnim površinama i zaštićenim prirodnim područjima, prvim video klipom, naše učenike i sve zainteresovane, najprije ćemo povesti u virtelnu šetnju i upoznavanje sa osnovnim informacijama o JPNPCG i načinu njegovog funkcionisanja i upravljanja", saopšteno je iz NPCG.

Kratkim video prilozim tokom serijala, informisaće učenike, i ujedno podsjetiti sve ljubitelje prirode, na vrijednosti NPCG, njihove živopisne pejzaže, boje, zvukove i izvornu ljepotu.

"Edukativne emisije o vrijednostima nacionalnih parkova biće emitovane na TVCG, ponedjeljkom i petkom, u terminima prije prvog i drugog dnevnika, i trajaće od 7 do 10 minuta. Nakon emitovanja na RTCG1 emisiju možete pogledati na yutube kanalu Nacionalnih parkova Crne Gore. Prvi video prilog iz serijala Ostani doma uz prirodu možete preuzeti sa linka: https://www.youtube.com/watch?v=KTr3WSYIUVs", navodi se u saopštenju NPCG.

Sljedeću emisiiju najavljuju za petak, 3. aprila na TVCG1 u terminima prvog i drugog dnevnika.

Bonus video: