UPCG potpisala ugovor o saradnji sa kineskom grupacijom ToJoy

"Shodno sporazumu o saradnji, ToJoy će svoje resurse i servise staviti na raspolaganje biznisima koji su već prodrli na kinesko tržište i žele intenzivirati svoje poslovanje, biznisima koji traže partnera u Kini kako bi svoje poslovanje proširili i na kinesko tržište i uspješnim startapovima zainteresovanim za partnerstvo sa kineskim kompanijama i/ili investitorima"
1106 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Poslodavci.org, Poslodavci.org, Poslodavci.org
Ilustracija, Foto: Poslodavci.org, Poslodavci.org, Poslodavci.org
Ažurirano: 12.04.2020. 12:58h

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) potpisala je sporazum o saradnji sa kineskom grupacijom ToJoy koja upravlja jednom od najvećih investicionih platformi na globalnom nivou.

Sporazumom, koji su potpisali Predrag Mitrovic, predsjednik UPCG i Ge Jun, glavni izvršni direktor ToJoy, utemeljeno je strateško partnerstvo ove dvije organizacije koje za primarni cilj ima umrežavanje i razmjenu informacija o prilikama za investicije i razvoj biznisa u Kini odnosno Crnoj Gori, saopšteno je iz UPCG.

"Shodno sporazumu o saradnji, ToJoy će svoje resurse i servise staviti na raspolaganje biznisima koji su već prodrli na kinesko tržište i žele intenzivirati svoje poslovanje, biznisima koji traže partnera u Kini kako bi svoje poslovanje proširili i na kinesko tržište i uspješnim startapovima zainteresovanim za partnerstvo sa kineskim kompanijama i/ili investitorima. Sa druge strane, UPCG će promovisati mogućnosti ove platforme među crnogorskim privrednicima, ali i u bližem regionu i redovno razmjenjivati informacije sa kineskim kolegama o mogućnostima za razvoj biznisa u Kini", navodi se u saopštenju UPCG.

Oni podsjećaju da je ToJoy grupacija je osnovana 1991. godine i upravlja najvećom investicionom i akceleratorskom platformom u Kini i šire.

ToJoy platforma okuplja preko 6.000 iskusnih profesionalaca u 650 gradova i 47 kancelarije širom svijeta, a svoje usluge obezbjeđuje za preko 700.000 akreditovanih investitora i preduzetnika.

Bonus video: