VIDEO Policajci širom CG aplaudirali medicinskim radnicma: Podrška i zahvalnost

Pomoćnik direktora Uprave policije, Nikola Janjušević je istakao da su medicinski radnici pokazali visok stepen profesionalizma, hrabrosti, ali i patriotizam
20398 pregleda 22 komentar(a)
Policajci aplaudiraju zdravstvenim radnicima u Podgorici, Foto: Vlada Crne Gore
Policajci aplaudiraju zdravstvenim radnicima u Podgorici, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 16.04.2020. 23:05h

Policijski službenici su večeras u 20 časova širom Crne Gore uputili aplauz medicinskim radnicima u znak podrške i zahvalnosti tokom trajanja pandemije koronavirusa, saopšteno je iz Uprave policije.

U ime Uprave policije, pomoćnik direktora Nikola Janjušević se zahvalio medicinskim radnicima na svemu što čine da zaštite zdravlje građana Crne Gore u novonastaloj situaciji sa kojom se suočava cijeli svijet.

Janjušević je istakao da su medicinski radnici pokazali visok stepen profesionalizma, hrabrosti, ali i patriotizam.

"Sada Crna Gora vodi jednu specifičnu bitku protiv nevidljivog neprijatelja, a medicinski radnici su na prvoj liniji odbrane, u čemu im svi mi pomažemo. Siguran sam da ćemo i ovu bitku dobiti zarad dobrobiti svih građana Crne Gore čime ćemo pokazati da je Crna Gora vječna", kazao je Janjušević.

Doktor Nermin Abdić, direktor Urgentnog centra Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) zahvalio se kako je naglasio, "našim dragim prijateljima, pripadnicima Uprave policije, koji su nas na jedan poseban način podržali večeras".

Abdić je istakao da su zaposleni u KCCG uzvratili aplauzom kako bi izrazili "iskrenu zahvalnost svakom pripadniku Uprave policije".

"Svi policijski službenici, ništa manje od medicinskih radnika učestvuju u borbi protiv pošasti koja nas je zadesila. Pripadnici Uprave policije su ovim gestom pokazali i opravdali ono što smo mi uvijek mislili o njima, a to je jedan prijateljski, čestit i pošten odnos prema bijelom mantilu", zaključio je Abdić.

Galerija

Bonus video: