Joković: Vaskrs prilika za podsticanje razumijevanja

“Proslava Vaskrsa je oduvijek prilika da podstaknemo poštovanje i razumijevanje među ljudima i uspostavimo dublje i veće zajedništvo. Prvi put ove godine, praznik pobjede života slavićemo u krugu svojih porodica, svjesni situacije u kojoj se čitav svijet našao zbog nevidljivog neprijatelja koji odnosi ljudske živote", navodi u čestitki Joković
307 pregleda 0 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković čestitao je Vaskrs Mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, Vladici budimljansko-nikšićkom Joanikiju i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

“Proslava Vaskrsa je oduvijek prilika da podstaknemo poštovanje i razumijevanje među ljudima i uspostavimo dublje i veće zajedništvo. Prvi put ove godine, praznik pobjede života slavićemo u krugu svojih porodica, svjesni situacije u kojoj se čitav svijet našao zbog nevidljivog neprijatelja koji odnosi ljudske živote", navodi u čestitki Joković.

Dodaje da ovaj praznik treba da učvrsti vjeru,.

"Neka nam ovaj Vaskrs učvrsti vjeru u to da samo zajedno, vjerom u uspjeh i ljepšu budućnost, možemo da postignemo dobro za sve nas, za naše najmilije, za našu Crnu Goru i sve njene građane, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili partijsku različitost. Ako ništa drugo, ova nas je pošast učvrstila u uvjerenju da sami ne možemo, da sami ne smijemo i ne umijemo. Zato, dragi prijatelji, predstojeće praznične dane provedite slaveći život, zdravlje, mir i blagostanje, u krugu svojih porodica, vjerujući u bolje i ljepše sjutra“, stoji u čestitki Jokovića.

Bonus video: