Tivatska firma pomaže sugrađanima: Besplatno čišćenje i dezinfekcija stambenih zgrada

Ulazi, hodnici i stepeništa hzgrada će biti usisani, a zatim očišćeni sredstvom za podove i tretirani rastvorom baktericida na bazi hlora, koji će biti naprskan i na najsitnijim djelovima
1193 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: „La Purezza
Ilustracija, Foto: „La Purezza

Tivatsko preduzeće „La Purezza“, ponudilo je pomoć građanima Tivta, posebno onim koji žive u stambenim zgradama, na način što bi besplatno izvršilo prijeko potrebno čišćenje i dezinfekciju stambenih zgrada u Tivtu.

Čišćenje i dezinfekcija zajedničkih djelova zgrade: ulaza, hodnika, stepeništa, ograda i rukohvata biće sprovedeno u skladu sa svim preporukama nadležnih institucija, kako bi se dodatno doprinjelo sprječavanju širenja koronavirusa- poručili su iz ove firme, napom injuli da je potrebno da ih zainteresovani predsjendici kulnih savjeta kontaktiraju na telefon 069 946 456. Predstavnici firme „La Purezza“, koja se inače bavi profesionalnim čišćenjem i održavanjem različitih prostora i objekata, će zatim kontaktirati sve zainteresovane predstavnike stambenih zgrada u Tivtu, kako bi se dogovorio termin čišćenja i dezinfekcije.

„Mi smo nedavno osnovana firma i smatramo da je sada pravo vrijeme učiniti nešto važno za zajednicu, posebno imajući u vidu da ono što znamo i umijemo jeste profesionalno čišćenje. Na način što bismo potpuno očistili i dezinfikovali zgrade u Tivtu, svim stanarima bismo pružili prijeko potrebnu pomoć u održavanju, ali i zaštitu od koronavirusa. To je naš doprinos borbi koju cijelo naše društvo vodi protiv novonastale epidemije", poručuju iz ovog preduzeća.

Ulazi, hodnici i stepeništa hzgrada će biti usisani, a zatim očišćeni sredstvom za podove i tretirani rastvorom baktericida na bazi hlora, koji će biti naprskan i na najsitnijim djelovima. Poštanski sandučići, ulazna vrata, ograde i svi rukohvati sa kojima stanari dolaze svakodnevno u dodir, biće prebrisani rastvorom baktericida na bazi alkohola. Sva navedena sredstva nisu štetna po čovjeka i okolinu.

Bonus video: