NOVO U NTC SHOP-U!

Bijela tehnika, mali kućni aparati i računarska oprema

Na NTC Tech sajtu možete pronaći proizvode renomiranih brendova kao što su Samsung, Gorenje, Intel, HP, Lenovo, AMD, Vivax, Tesla, Fujitsu, Segway i mnogih drugih
13589 pregleda 0 komentar(a)
NTC shop, Foto: NTC shop
NTC shop, Foto: NTC shop

NTC onlajn shop je unaprijedio svoju ponudu pa sada, pored namirnica za domaćinstvo, iz udobnosti svoga doma možete kupovati i bijelu tehniku, male kućne aparate, računarsku opremu i Segway trotinete. Samo jedan klik dijeli vas od uređaja najkvalitetnijh proizvođača a sve poručeno biće dostavljeno na vašu kućnu adresu u roku od 24 sata.

Sve što treba da uradite jeste da posjetite sajt ntcshop.me/tech i uživate u širokom izboru bijele tehnike poput mašina za pranje i sušenje veša, mašina za pranje posuđa, električnih šporeta, frižidera. U ponudi su i mali kućni aparati poput televizora, usisivača, fenova, miskera i mnogih drugih.

Ali, to nije sve. Bogata ponuda NTC shopa uključuje i kompletnu računarsku opremu poput laptopova, tableta, kamera, slušalica kao i svih dodatnih gedžeta. Zaboravite na izlazak i obilazak prodavnica tehnike, jer sve što vam je potrebno za učenje ili rad od kuće nalazi se na jednom mjestu a kupovina je jednostavnija nego ikada.  

Na NTC Tech sajtu možete pronaći proizvode renomiranih brendova kao što su Samsung, Gorenje, Intel, HP, Lenovo, AMD, Vivax, Tesla, Fujitsu, Segway i mnogih drugih.

Pored mogućnosti plaćanja platnim karticama ili pouzećem, kupcima je omogućeno i plaćanje na rate, pa tako bijelu tehniku, kućne aparate i računarsku opremu možete kupiti na 3-12 rata, i to ako ste korisnik Premium kartice, NLB Banke, CKB i Podgoričke Banke, kao i putem aplikacije mPay za korisnike Mtel mreže.

Dodatno, od sada su u ponudi SEGWAY električni trotineti i brojna električna sredstva za lični prevoz koja takođe možete kupiti na 3-12 mjesečnih rata. Ponudu možete pogledati na linku: www.ntcshop.me/tech/trotineti/

U ponudi SEGWAY električni trotineti
U ponudi SEGWAY električni trotineti(Foto: NTC shop)

Zato, uživajte u najjednostavnioj kupovini ikada i nabavite najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama.

Sve dodatne informacije u vezi sa trgovinom na NTC shopu možete dobiti i pozivom na broj call centra: +382 68 889 050