Gradsko područje Ulcinja bez vode zbog radova CEDIS-a

"Već nekoliko dana imamo problema sa vodosnadbijevanjem jer nam glavna izvorišta zbog radova CEDIS-a, ostaju bez struje. Mislili smo da danas za grad umjesto Klezne, stavimo u funkciju Lisna Bori ali i tamo je isključena struja", kazao je direktor ulcinjskog Vodovoda
694 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.05.2020. 10:33h

Gradsko područje Ulcinja od jutros je bez vode jer su izvorišta Lisna Bori i Klezna ostala bez struje.

Kako je kazao direktor Vodovoda Fuad Hadžibeti, vode neće biti do kasnih popodnevnih sati, sve dok CEDIS ne završi radove na rekonstrukciji elektro mreže u anamalskom kraju, planirane za danas.

"Već nekoliko dana imamo problema sa vodosnadbijevanjem jer nam glavna izvorišta zbog radova CEDIS- a, ostaju bez struje. Mislili smo da danas za grad umjesto Klezne, stavimo u funkciju Lisna Bori ali i tamo je isključena struja", kazao je Hadžibeti.

Iz CEDIS-a Vijestima je saopšteno da se na njihovom sajtu, 48 sati unaprijed objavljuje raspored isključenja struje po gradovima i naseljima, zbog radova na mreži.

"Nijesu u pitanju havarije nego planirani radovi tako da svi unaprijed znaju kada će i gdje struja biti isključena zbog radova", ističu u CEDIS-u.

Bonus video: