Dvije nove IDEA prodavnice otvorene u Podgorici

Za sve posjetioce nove prodavnice na Starom Aerodromu, IDEA je kao i uvijek, pripremila niz povoljnosti počev od danas, 18. maja, pa do srijede, 20. maja
6909 pregleda 0 komentar(a)
IDEA, Foto: IDEA
IDEA, Foto: IDEA

Na Starom aerodromu, na adresi Bulevar Pera Ćetkovića, danas je otvorena nova IDEA prodavnica koja se prostire na oko 200 kvadratnih metara. Od prošle sedmice potrošačima na Zabjelu je na usluzi još jedna IDEA, i to u ulici Dušana Milutinovića bb, površine preko 250 kvadratnih metara.

Ova dva moderno opremljena objekta nude proizvode za svakodnevnu potrošnju, počev od svježeg voća i povrća, suhomesnatih proizvoda na sektoru delikatesa, tu je i pekara sa svakodnevno svježim hljebom i pecivima, dok IDEA na Zabjelu nudi i kvalitetno svježe meso i mesne prerađevine.

Za sve posjetioce nove prodavnice na Starom Aerodromu, IDEA je kao i uvijek, pripremila niz povoljnosti počev od danas, 18. maja, pa do srijede, 20. maja.

IDEA
IDEA na Starom aerodromu(Foto: IDEA)

Povodom otvaranja, prvih 100 potrošača danas očekuje poklon, a svaka 100-ta kupovina je gratis. U utorak za svaki račun preko 10 eura uz Super karticu, potrošači izvlače srećku gdje ih očekuju vrijedne nagrade. U srijedu svaka 50-ta kupovina je gratis, a za svaki račun preko 15 eura, spreman je poklon.

Radno vrijeme novih prodavnica na Starom aerodromu i Zabjelu je od 7 do 22 časa.

Kompanija IDEA ima 125 prodavnica u 19 crnogorskih opština, što je čini najrasprostranjenijim lancem prodavnica u Crnoj Gori.