Osigurajte se online i osvojite vrijedne nagrade

UNIQA osiguranje organizuje nagradnu igru i srećne dobitnike vodi na finale EHF lige šampiona za žene
98 pregleda 0 komentar(a)
Uniqa, Foto: UNIQA
Uniqa, Foto: UNIQA
Ažurirano: 12.02.2018. 08:41h

UNIQA neživotno osiguranje a.d. Podgorica organizuje nagradnu igru u kojoj mogu učestvovati svi koji od 10.februara do 10. aprila ugovore jednu ili više polisa osiguranja putem UNIQA web shop-a (https://www.uniqa.me/online-kupovina):

- putno zdravstveno osiguranje

- osiguranje kuće ili stana.

Svi koji se odluče da svoju polisu osiguranja obezbijede uz samo par klikova, iz udobnosti svog doma ili kancelarije, pored uštede vremena, imaju mogućnost da osvoje jednu od tri vrijedne nagrade:

1. putovanje za dvije osobe na WOMAN EHF Final 4, rukometno takmičenje čiji je UNIQA premijum sponzor (prevoz, smještaj i 2 VIP ulaznice za utakmice 12. i 13. maja)

2. Samsung S8+

3. Godišnju polisu osiguranja kuće ili stana.

Izvlačenje srećnih dobitnika je 10.aprila 2017. a rezultati nagradne igre će biti objavljeni u dnevnim novinama Vijesti kao i na Facebook stranici i zvaničnom sajtu UNIQA osiguranja www.uniqa.me.

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.