NKT: DF uhvaćen u laži, a već plasiraju novu

Iz NKT-a su dostavili fotografije jedne od laboratorija u kojoj, kako navode, "vrijedni, posvećeni i požrtvovani zdravstveni radnici rade PCR testove 24 sata svakog dana"

23980 pregleda 118 reakcija 110 komentar(a)
PCR laboratorija, Foto: NKT
PCR laboratorija, Foto: NKT

Demokratski front se ne obazire na to što su uhvaćeni u laži, već plasiraju novu laž, saopšteno je iz Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT).

"DF ne progovara više o lažima da članovi NKT-a zarađuju u tom tijelu. DF nije odgovorio gdje i kako troše izdašne fondove za izdaju nacionalnih interesa. Ne obaziru se na to što su uhvaćeni u laži već plasiraju novu laž, citirajući riječi njihovog mentora da u Crnoj Gori ne postoji laboratorija u kojoj se mogu raditi PCR testovi. Pozivaju da se pokaže ako postoji", navode iz NKT-a.

Iz tog tijela su dostavili fotografije jedne od laboratorija u kojoj, kako navode, "vrijedni, posvećeni i požrtvovani zdravstveni radnici rade PCR testove 24 sata svakog dana".

"Nova laž i novo pitanje: Da li više vjerujete svojim očima ili riječima svoga mentora? Građani već znaju odgovor", saopšteno je iz NKT-a.

Bonus video: