Otvoren Idea Gourmet market - jedinstvena luka dobrog ukusa

U prostranom i modernom ambijentu Portonovi marina trga, IDEA Gourmet market donosi veliki broj proizvoda vrhunskog kvaliteta, čineći boravak i život u Portonovom dodatno lakšim i prilagođenijim različitim životnim stilovima i potrebama

46934 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boško Purić
Foto: Boško Purić

Kao ekskluzivna destinacija koja opčinjava svojim specifičnostima i ljepotom, Portonovi je sa razlogom omiljeno mjesto hedonista, ali i svih onih koji žele da dožive jedinstveno iskustvo tokom boravka na primorju. Upravo ovo iskustvo, od sada će biti još bogatije zahvaljujući otvaranju novog, potpuno drugačijeg IDEA Gourmet marketa koji u sebi spaja različite gastronomske koncepte, kreirajući ponudu koja ne ostavlja ravnodušnim čak ni one sa najistančanijim ukusom.

„Saradnja sa renomiranom kompanijom kao što je Mercator-CG nas posebno raduje jer smo otvaranjem IDEA Gourmet marketa donijeli u Herceg Novi i Boku jedinstveno mjesto gdje spajamo kvalitet i nezaboravne doživljaje. Stvarajući Portonovi vodili smo se idejom da našim posjetiocima pružimo najbolje iskustvo i jedinstvenu uslugu koja čini njihov boravak nezaboravnim. Prodajna površina IDEA Gourmet marketa se prostire na oko 400m2, a jedinstvena pozicija na Marina trgu čini ga dostupnim rezidentima, posjetiocima, vlasnicima jahti i lokalnom stanovništvu. Vjerujemo da će ovaj jedinstveni koncept i zanimljiva ponuda koja obuhvata između ostalog i suši, azijske ukuse za kosmopolite, domaće specijalitete te organske proizvode zadovoljiti i one najzahtjevnije koji se odluče za boravak u ovom dijelu crnogorskog primorja“, kazala je Adrijana Husić, menadžerka za marketing i komunikacije.

U prostranom i modernom ambijentu Portonovi marina trga, IDEA Gourmet market donosi veliki broj proizvoda vrhunskog kvaliteta, čineći boravak i život u Portonovom dodatno lakšim i prilagođenijim različitim životnim stilovima i potrebama. Bez obzira da li se radi o kupovini svakodnevnih namirnica, ili delikatesa koji će trenutke opuštanja učiniti vrijednim pamćenja, vrata IDEA Gourmet marketa su otvorena za sve koji žele da iskuse prednosti ove luke dobrog ukusa.

Iz kompanije IDEA, potvrđuju da ovaj market predstavlja rezultat opredjeljenosti i posvećenosti ka stvaranju ponude koja će postati neodvojivi dio doživljaja po kome je Portonovi prepoznatljiv.

„Otvaranje IDEA Gourmet marketa u Portonovom za nas predstavlja veoma važan događaj jer vjerujemo da je ovo destinacija od ključne važnosti ne samo za ovaj dio crnogorskog primorja, već i za cijelu Crnu Goru. Upravo iz ovog razloga, željeli smo da svima koji u njemu borave i žive omogućimo jedno jedinstveno iskustvo kupovine. Kupovine koja će na prvom mjestu odgovarati potrebama naših kupaca, ali im istovremeno i omogućiti da svaki trenutak na ovom posebnom mjestu ispune dobrim ukusima. Sigurni smo da ćemo u danima koji su pred nama uspješno dokazati da smo prva destinacija svih koji žele da uživaju u kvalitetu, a uz to nam je i velika čast što ćemo biti nezaobilazan dio ove ekskluzivne turističke destinacije svjetskog ranga.“, poručila je Jelena Doderović, direktorica marketinga kompanije Mercator-CG.

Upravo je pažnja ka detaljima i planiranju odjeljenja u okviru marketa doprinijela tome da zdrava i organska hrana, najfinija peciva, suhomesnati proizvodi vrhunskog kvaliteta, kao i veliki izbor svježe ribe i nezaobilazne ponude vina iz cijelog svijeta učine svaku kupovinu posebnim doživljajem kome će se mnogi rado vraćati.

Radno vrijeme IDEA Gourmet marketa je od ponedeljka do subote, od 7h do 23h.