Vaš kutak u "Zelenoj oazi"

Za sve koji žele odmor u srcu Budve, nadomak mora, uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, salone ljepote, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, onda je Turistički rizort "Slovenska plaža" i ovog ljeta pravi izbor

46061 pregleda 127 reakcija 0 komentar(a)
"Slovenska plaža", Foto: Slovenska plaža
"Slovenska plaža", Foto: Slovenska plaža

Turistički rizort "Slovenska plaža" je jedinstven hotelski kompleks izgrađen u stilu malog mediteranskog grada, raznolikog sadržaja i od posebnog značaja kako za Budvu, tako i za Crnu Goru kao turističku destinaciju.

"Slovenska plaža" je svojevrsni brend Hotelske grupe "Budvanska rivijera" prisutan na turističkom tržištu već 40 godina.

Za sve koji žele odmor u srcu Budve, nadomak mora, uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, salone ljepote, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, onda je Turistički rizort "Slovenska plaža" i ovog ljeta pravi izbor.

Zbog svoje prostranosti i njegovanih zelenih površina, "Slovenska plaža" se često naziva "Zelenom oazom" Budve i kao takva pruža gostima svakodnevnu dozu svježeg vazduha, mira i odmora, kao i odlične uslove za rad putem interneta uz poštovanje svih propisanih mjera nadležnih zdravstvenih institucija.

Boravak u "Slovenskoj plaži" moguće je u ovom periodu rezervisati po cijeni već od 33 eura za uslugu polupansiona i besplatan boravak za djecu do deset godina.

Novina u ponudi ovog ljeta, jeste i mogućnost dnevnog boravka na bazenu Rondo u okviru kojeg gosti imaju obezbijeđen bazenski mobilijar (ležaljke i suncobrani) i ručak u hotelskom restoranu.

"Slovenska plaža" u ponudi ima i razne sportsko rekreativne aktivnosti.

U okviru rizorta nalazi se Teniski centar sa 11 teniskih terena i školom tenisa, koji je na raspolaganju kako gostima, tako i svim ljubiteljima "bijelog sporta".

Ovog ljeta, u Turističkom rizortu "Slovenska plaža" organizovana je i joga na otvorenom, kao idealna prilika da se u zelenom prirodnom ambijentu razvijaju rekreativne aktivnosti koje imaju za cilj postizanje balansa zdravog tijela i otvorenog uma.

foto: Slovenska plaža

U četvrtak, 30. jula biće otvoren restoran "Pjaca", godinama prepoznatljivo mjesto istinskog uživanja u specijalitetima mediteranske i domaće kuhinje kao i nezaboravnim muzičkim noćima.

U "Pjaci" se uvijek traži mjesto više, a muzičku sezonu ovog ljeta, otvaraju Anđa i Slađa, šarmantne sestre čiji nastupi su uveliko osvojili srca publike u Crnoj Gori.

Već u petak, 31. jula u "Pjaci" će nastupiti sjajni bend "Duo Intime", zatim 1. i 2. avgusta ponovo Anđa i Slađa, dok će od 3. do 7. avgusta, gosti "Pjace" uživati u fenomanalnom vokalu Ivane Popović Martinović.

Muzički program počinje u 21 sat.