NE MORATE DA IDETE U KNJIŽARE

NOVO NA NTC SHOPU: Poručite udžbenike i opremite se za školu

U susret novoj školskoj godini, a imajući u obzir trenutnu situaciju sa pandemijom virusa korona, kompanija NTC je odlučila da roditeljima maksimalno olakša pripremanje školaraca za 1. septembar, kako u organizacionom tako i u finansijskom smislu

13283 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NTC shop
Foto: NTC shop

Još mjesec i po dijeli nas od nove školske godine pa je pravo vrijeme da počnete da razmišljate o nabavci udžbenika i školskog pribora.

Lijepa vijest je da ne morate da odlazite u knjižare i brinete o finansijama jer i u ovoj situaciji kompanija NTC ima rješenje.

Iz udobnosti svoga doma obavite najbržu kupovinu i spremite se za nove početke putem NTC onlajn šopa i to uz najpovoljnije cijene i brojne dodatne pogodnosti.

U susret novoj školskoj godini, a imajući u obzir trenutnu situaciju sa pandemijom virusa korona, kompanija NTC je odlučila da roditeljima maksimalno olakša pripremanje školaraca za 1. septembar, kako u organizacionom tako i u finansijskom smislu.

Stoga, udžbenike za osnovno i srednje obrazovanje već od danas možete rezervisati putem NTC Online Shop-a, a oni će biti dostupni tokom avgusta i isporučeni na vašu kućnu adresu. Pored knjiga za osnovno i srednje obrazovanje u NTC online shopu na raspolaganju je i cjelokupni školski pribor.

Dovoljno je samo par klikova da obezbijedite sve neophodno i uživate u brojnim benefitima ovog načina kupovine.

Naime, sve poručeno u NTC online ’knjižari’ možete platiti platnim karticama ili pouzećem a dobra vijest je da je omogućeno i plaćanje na rate.

Sada knjige i školski pribor možete plaćati na 3 mjesečne rate i to ako ste korisnik Premium kartice, NLB Banke, CKB i Podgoričke Banke, kao i putem aplikacije mPay za korisnike Mtel mreže. Sve dodatne informacije možete dobiti i pozivom na broj call centra: +382 68 889 050.

Neka vam uz pogodnosti NTC onlajn šopa 1. septembar bude dan za radost i nove početke, a nikako dodatna briga.

Preporučujemo za Vas