DF: Policija po instrukciji pretresla Mandića i Kneževića sat vremena na granici

"Tokom prelaska granice, procedura koja je u početku bila ista za funkcionere DF kao i za ostale putnike promijenjena je nakon jednog poziva, koji je stigao iz izbornog štaba DPS-a i lidera te kriminalne organizacije"

39316 pregleda 217 reakcija 168 komentar(a)
Pretresanje vozila, Foto: Demokratski front
Pretresanje vozila, Foto: Demokratski front

Iz Demokratskog fronta (DF) je saopšteno da je tokom prelaska granice policija sat vremena pretresala vozila lidera DF Andrije Mandića i Milana Kneževića, te da je to politički motivisano.

"Tokom prelaska granice, procedura koja je u početku bila ista za funkcionere DF kao i za ostale putnike promijenjena je nakon jednog poziva, koji je stigao iz izbornog štaba DPS-a i lidera te kriminalne organizacije", navodi se u saopštenju DF.

Pretresanje vozila
Pretresanje vozilafoto: Demokratski front

Oni su dodali da je nakon rutinske kontrole kada su im vraćena dokumenta i gotovo poželjen srećan put, došlo je do naglog preokreta, ponovnog zaustavljanja i uzimanja dokumenata.

"A policajci koji su vršili pretres podesili su ponašanje u skladu sa dobijenim instrukcijama, postali nadmeni i bahati, "uredno" zabili nos u svaku šupljinu vozila i detaljno prelistali svaki djelić prtljaga. Ovo je još jedan dokaz u kakvoj se panici i paranoji nalazi režim, koji pokušava da u donjem vešu lidera DF-a pronađe mogućnost za montiranje još jednog državnog udara i za obračun sa političkim neistomišljenicima koristi poslugu iz redova policije", navodi se u saopštenju DF.

Dodaju da nije slučajan dan kada se sve ovo dešava.

"U danu kad je najavljeno formiranje velike pobjedničke koalicije koja će promijeniti Crnu Goru i donijeti bolju i ljepšu budućnost svim građanima, crnogorska policija je po naređenju šefa režima sat vremena vršila pretres Andrije Mandića, Milana Kneževića, njihovih vozača i stranačkih automobila", navodi se u saopštenju DF.

Poručuju crnogorskim građanima da promjene ne može niko više da zaustavi.

"Ono što želimo da poručimo građanima CG je da promjene niko više ne može zaustaviti, da nikoga ne mogu obeshrabriti sila, zloupotreba moći i nitkovluk režima. Narod se ujedinio i želi slobodu, i na tom putu ga niko ne može zaustaviti. Mi i naše kolege smo učinili taj odlučni potez, sabrali smo najbolje što ima ova zemlja i spremni smo da Crnu Goru izvučemo iz višedecenijskog mraka, da od nje napravimo zemlju u kojoj više nikada neće biti zloupotrebe državnih organa, policije, sudstva i tužilaštva", zaključuje se u saopštenju DF.

Bonus video: