Đukanović u Kučima: Crna Gora se vraća svojoj evropskoj luci

Predsjednik države se susreo sa predsjednikom i članovima Upravnog odbora Fonda za razvoj Kuča Marko Miljanov

29774 pregleda 85 reakcija 61 komentar(a)
Đukanović u Kučima, Foto: Predsjednik.me
Đukanović u Kučima, Foto: Predsjednik.me

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravio je danas u Kučima, gdje se zajedno sa gradonačelnikom Podgorice Ivanom Vukovićem susreo sa predsjednikom i članovima Upravnog odbora Fonda za razvoj Kuča Marko Miljanov.

Kako je saopšteno iz Đukanovićevog kabineta, predsjednik Fonda, Radomir Prelević, kazao je da je počastvovan posjetom predsjednika Kučima gdje je, kako je kazao, među prijateljima. Prelević je, dodaje se, informisao Đukanovića o realizovanim projektima na tom području iz oblasti putne infrastrukture, vodosnadbijevanja, kulture i sporta. "Na toj liniji je zahvalio za pomoć države, Glavnom gradu i Ministarstvu odbrane i podsjetio na značajna ulaganja lokalnih privrednika u iznosu višem od četiri miliona eura, odnosno skoro devet miliona u saradnji sa državnim institucijama", navodi se u saopštenju.

foto: Predsjednik.me

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, zahvalio na toploj dobrodošlici i izrazio zadovoljstvo posjetom Kučima u koje je, kako je kazao, uvijek rado dolazio, te izrazio poštovanje za entuzijazam i uloženi rad i trud prema svim realizovanim projektima i kazao da je to dobar model za razvoj i ostalih krajeva Crne Gore.

"Predsjednik je podsjetio na dinamičan razvoj Crne Gore od obnove nezavisnosti, izrazio optimizam za dalji ekonomski napredak i istakao da se Crna Gora vraća svojoj evropskoj luci. Na kraju izlaganja, predsjednik Đukanović je rekao da ostaje otvoren za podršku svim dobrim inicijativama kroz animaciju donatora, ali i kroz inicijativu prema Vladi Crne Gore, a sve u cilju unapređenja kvaliteta života stanovnika ovog kraja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: