Bjelopoljska uprava pomogla brojne humane projekte Rotari kluba

Gunverner Distrikta Srbija- Crna Goraje kazao da je zadovoljan odnosom Lokalne samouprave prema Rotari klubu, kao i zbog dugogodišnje uspješne saradnje i obostranog razumijevanja
89 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 26.01.2018. 11:34h

Lokalna uprava Bijelo Polje ima uspješnu saradnju sa Rotari klubom Bijelo Polje, uz obostrano razumijevanje", kazao je Guverner Distrikta Srbija-Crna Gora, Bane Ranđelović nakon posjete toj opštini.

On je posjetio Rotari klub Bijelo Polje a potom se sastao sa predsjednikom Opštine Bijelo Polje Aleksandrom Žurićem i obišao Gimnaziju „Miloje Dobrašinović“ i kompaniju „Franca“.

Ranđelović je kazao da je zadovoljan odnosom Lokalne samouprave prema Rotari klubu, kao i zbog dugogodišnje uspješne saradnje i obostranog razumijevanja.

„Nadam se da će ova saradnja doprinijeti realizaciji kvalitetnih projekata u budućnosti na obostrano zadovoljstvo“, kazao je Ranđelović, dodajući da se posjeta posjeta Gimnaziji poklopila sa godinom u kojoj se Rotari intezivno bavi obrazovanjem i u Srbiji i u Crnoj Gori.

Rotari klub je bjelopoljskoj Gimnaziji poklonio knjige za biblioteku.

„U Gimnaziji smo sa direktorom škole Milkom Kovačevićem i profesorima razgovarali o stanju u potrebama u školstvu“, kazao je on.

Gost je u ime Rotarijanaca poklonio knjige koje će obogatiti biblioteku Gimnazije, a nakon toga je obišao kompaniju Franca.

„Bio sam oduševljen nivoom organizacije i tehnologije koji je prisutan u kompaniji a posebno što je jedna takva firma sa evropskim renomeom nosilac privrednog razvoja sjevera Crne Gore“,kazao je Ranđelović.

Predsjednik Rotari kluba Bijelo Polje Almas Čekić je zadovoljan posjetom guvernera Distrihra Bijelom Polju i klubu koji postoji deset godina.

„Za to vrijeme postali smo prepoznatljivi i poštovani u sredini, i nametnuli se kao jedan od nosilaca dobrih ideja, humanitarnih akcija ,širenja visokih etičkih standarda, dobre volje , mira i tolerancije kako ovdje tako i svugdje u svijetu“, kazao je Čekić.

Čekić je zahvalan Opštini Bijelo Polje, zbog učešća u svakom projektu koji je Rotari klub realizovao prethodnih godina.

Naglasio je da klub okuplja osobe koje su uspješne u svojim profesijama i podsjetio da Distrikt Srbija-Crna Gora obuhvata 64 kluba sa 1200 rotarijanca.

Galerija

Bonus video: