raspisali tender

Za novi sajt Vlade nude 115.000 eura

Iz resora Suzane Pribilović ranije su “Vijestima” objasnili da su svjesni problema i da razlog tome treba tražiti u činjenici da je portal razvijen 2009. godine

3146 pregleda 3 komentar(a)
Vodiće računa o dostupnosti svima, Foto: Vlada Crne Gore
Vodiće računa o dostupnosti svima, Foto: Vlada Crne Gore

Ministarstvo javne uprave raspisalo je malo više od 115.000 eura vrijedan tender za uspostavljanje prve faze portala Vlade.

Izrada nove internet prezentacije trebalo bi da obezbijedi nesmetano korišćenje stranica na gov.me domenu, jer su stranice Vlade i pripadajućih servisa povremeno nedostupne.

Iz resora Suzane Pribilović ranije su “Vijestima” objasnili da su svjesni problema i da razlog tome treba tražiti u činjenici da je portal razvijen 2009. godine.

Prva faza, prema tenderskoj dokumentaciji, uključuje stranice predsjednika i tri potpredsjednika Vlade, ministarstava i Generalnog sekretara.

“Novi web-portal treba da predstavlja potpuno novo tehničko i dizajnersko rješenje, koje mora biti izrađeno u skladu s najnovijim trendovima i ispuniti, kako zahtjeve Vlade i organa državne uprave, tako i potrebe građana Crne Gore da se na jednostavan i brz način informišu o radu institucija i uslugama koje organi pružaju građanima i privredi”, navodi se u dokumentaciji.

Preporučujemo za Vas