Nova IDEA prodavnica otvorila svoja vrata u Domu revolucije

Jedinstveni koncept nove trgovine, simbolično predstavljen kao (r)evolucija premium ukusa, objedinjuje sve što će zadovoljiti potrebe kupaca, čije je iskustvo u svakom trenutku na prvom mjestu

19129 pregleda 0 komentar(a)
IDEA prodavnica, Foto: IDEA
IDEA prodavnica, Foto: IDEA

Zahvaljujući svojoj posvećenosti vrhunskom kvalitetu i usluzi, kompanija IDEA pokrenula je još jedno poglavlje posebne kupovine u Nikšiću – ovaj put kroz otvaranje modernog prodajnog formata u nedavno rekonstruisanom Domu revolucije, koji će za kupce biti dostupan 24 sata.

Jedinstveni koncept nove trgovine, simbolično predstavljen kao (r)evolucija premium ukusa, objedinjuje sve što će zadovoljiti potrebe kupaca, čije je iskustvo u svakom trenutku na prvom mjestu.

Da se radi o mjestu koje će spojiti ljude različitih životnih stilova i navika, svjedoči i širina pažljivo biranog asortimana.

Tako će ova IDEA (r)evolucija omogućiti svima da u svakom trenutku na raspolaganju imaju delikatese i svježe pakovano meso provjerenih domaćih i stranih proizvođača.

Poklonici zdrave ishrane uživaće u raskošnom odeljenju voća i povrća, i organic odjeljenju koje se odlikuje bogatom ponudom organske, bezglutenske, vegetarijanske, dijetetske hrane, kao i hrane za dijabetičare.

Kompanija IDEA na ovaj način nastavlja da razvija inovativne pristupe u stvaranju posebnog iskustva za sve kupce, što potvrđuje i Jelena Doderović, direktorica marketinga u kompaniji IDEA.

"Veoma smo ponosni jer nastavljamo niz otvaranja novih objekata na izuzetno atraktivnim lokacijama pozicioniranim unutar većih naselja kako bismo bili blizu što većem broju naših kupaca i ponudili im ugodno mjesto za obavljanje svakodnevne kupovine. Prve reakcije su izuzetno pozitivne te vjerujem da će ova prodavnica biti mjesto gdje će mnogi rado svraćati, uživajući u kupovini tokom koje pronalaze sve što im je potrebno, uz uvijek prisutan kvalitet i uslugu kakvu zaslužuju 24 sata svakog radnog dana. Mi se brinemo da svaka IDEA bude posebna na svoj način, jer takvi su i oni koji nam svakodnevno poklanjaju svoje povjerenje. Zato smo se uporedo sa ovim otvaranjima, pobrinuli i da unaprijedimo iskustvo u okviru naših postojećih formata. Tako Nikšićani već mogu da uživaju u novom, ugodnijem i modernijem ambijentu IDEA prodavnice na šetalištu Alekse Backovića, a uskoro i one koja se nalazi u Rudom Polju."

Nema sumnje da će nova IDEA u Domu revolucije, dodatno upotpuniti mapu dobre ponude sa kojom ova kompanija svakodnevno stoji na usluzi svojim kupcima.

Širina asortimana i brojne pogodnosti označiće početak jedne nove priče, koja će trajati i razvijati se zajedno sa onima koji će u njoj pronaći nešto posebno i stvoreno samo za njih.