Marković: Ulaganja u infrastrukturu učiniće Nikšić privlačnim za razvoj privrede

"Uvjeren sam da će završetak kapitalnih projekata, započetih u mandatu ove Vlade, pozicionirati Nikšić kao lokomotivu razvoja crnogorske ekonomije", piše u čestitki premijera

7175 pregleda 50 reakcija 28 komentar(a)
Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Marković, Foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku opštine Veselinu Grboviću, predsjedniku Skupštine opštine Radivoju Nikčeviću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Dan opštine Nikšić.

"I u danima velikih izazova pandemije koronavirusa, Nikšić pokazuje sposobnost da obezbijedi efektivnu zdravstvenu zaštitu i sigurnost svojim građanima. Uvjereni smo da će lokalna zajednica u saradnji sa državnim institucijama, osigurati da zdravstvenu krizu prebrodimo sa što manje posljedica", navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Kako se dodaje, ulaganja u grad pod Trebjesom, u njegovu ukupnu društvenu infrastrukturu čak i u vremenu ekonomske krize, učiniće Nikšić još privlačnijum za razvoj naše privrede i preduzetništva, otvaranje novih radnih mjesta i bolji život građana.

"Uvjeren sam da će završetak kapitalnih projekata, započetih u mandatu ove Vlade, pozicionirati Nikšić kao lokomotivu razvoja crnogorske ekonomije", piše u čestitki premijera Markovića.

Bonus video: