čestitka predsjednika parlamenta

Brajović: Dan opštine Nikšić simbol slobodarskog duha

Opština Nikšić je uz sve izazove savremenog doba stvarala pretpostavke za moderan industrijski, univerzitetski, turistički centar, naveo je Brajović

2698 pregleda 5 komentar(a)
Brajović, Foto: Boris Pejović
Brajović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Nikšića Dan opštine 18. septembar:

„Dan opštine 18. septembar Nikšićani sa puno razloga i ponosa obilježavaju kao simbol slobodarskog duha, antifašističke borbe i sjećanja na svoje hrabre sugrađane, među kojima je više od hiljade dalo svoj život. Slijedeći njihove ideale, Crna Gora je danas građanska, NATO država na evropskom putu, čemu je savremeni Nikšić davao puni doprinos, a opština je uz sve izazove savremenog doba stvarala pretpostavke za moderan industrijski, univerzitetski, turistički centar. Ove godine Nikšić svoj praznik dočekuje suočen sa velikim zdravstvenim izazovom očuvanja zdravlja građana, protiv kojeg se bori Crna Gora i cijeli svijet. U uvjerenju da će sve svoje borbe kao i do sada dobiti mudrošću i odgovornošću, srdačno čestitam Dan opštine Nikšić i upućujem najbolje želje", stoji u Brajovićevoj čestitki.