Započnite karijeru u Vijestima

Portal, Novina i Televizija pružaju priliku diplomcima zainteresovanim za novinarstvo, marketing, IT, grafički dizajn ili produkciju da steknu svoja prva profesionalna iskustva kroz Program stručnog osposobljavanja

32553 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Program je namijenjen svim diplomiranim visokoškolcima koji nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje. Stručno osposobljavanje traje devet mjeseci i priznaje se kao radno iskustvo u trajanju od godinu dana.

Ukoliko vas privlači novinarstvo, ili ste zainteresovani da saznate kako funkcionišu mediji, bilo da je riječ o karijeri ispred kamera, ili pak o čitavoj „mašineriji“ koja sa druge strane omogućava emitovanje programa i plasiranje najvažnijih vijesti u elektronskoj ili štampanoj formi, onda su Vijesti pravi izbor za sve kreativne entuzijaste željne novih znanja i izazova.

Stažiranjem na televiziji, u printanom izdanju ili web portalu zasigurno ćete steći sveobuhvatno znanje u oblasti u kojoj želite da se profesionalno usavršavate, te vašu karijeru obogatiti dragocjenim radnim iskustvom.

Postanite reporter najgledanijeg informativnog programa u zemlji, reporter Jutarnjeg programa, menadžer društvenih mreža, grafički dizajner, marketing menadžer, IT stručnjak, producent, novinar najčitanijeg portala ili novinar prvog nezavisnog dnevnika u Crnoj Gori.

Prijave su otvorene od 19. oktobra do 19. novembra, a procedura prijavljivanja je jednostavna i možete je pronaći klikom na link: https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje

Sve dostupne pozicije na portalu i novini možete pronaći pod nazivom kompanije „Vijesti Daily Press“, dok su televizijske pozicije označene pod nazivom „Televizija Vijesti“.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da pišete službi ljudskih resursa na mejl bojana.tomic@vijesti.me.

Bonus video: