Brend Alma Ras juče zvanično otvorio vrata svog butika u Podgorici

Kompletan izbor finog donjeg veša i spavaćeg programa od sada na jednom mjestu

20431 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Alma Ras
Foto: Alma Ras

Alma Ras, poznati brend donjeg veša i spavaćeg programa, juče je zvanično otvorio vrata svog butika u Podgorici, u strogom centru grada, na adresi Ulica Slobode 64. Do sada, ljubitelji ovog brenda imali su priliku kupovati u Mil-Pop objektima, a od sada, na jednom mjestu, imaće kompletan izbor finog donjeg veša i spavaćeg programa. U ovom butiku, posjetioci i kupci imaju priliku da uz profesionalnu uslugu i prijatno osoblje, u jedinstvenom konceptu enterijera, isprobaju komade koji najbolje idu uz njihov stil.

Sofisticirani, eleganti komadi, kvalitetni prirodni materijali, te raznovrstan asortiman najbolje su riječi koje opisuju njihove proizvode.

Alma Ras je brend za žene, a muškarcima su posvećeni kroz muški brend Manners, dok imaju i dječiju liniju AR Kids. Udobnost njihovih proizvoda je neupitna, jer koriste prirodne materijale, evropskog kvaliteta.

Otvaranju su prisutstvovali brojne zvanice i influenserke, a nastup plesne grupe Matrix iz Podgorice svojim plesom u pidžamama Alma Ras dopunio prazničnu atmosferu.

Kako je bilo na otvaranju možete pogledati na videu.

Vjerujemo da će od sada ovo mjesto postati jedna prava mala oaza uživanja za sve žene i muškarce koji uživaju u sofisticiranom donjem vešu, spavaćem programu, u enterijeru poput svjetskih poznatih brendova, a opet unikatnom konceptu prilagođenom potrebama kupaca.