Ivanović: Posjeta Vučića potvrda kredibiliteta, ugleda i uticaja "Vijesti"

"Prilikom susreta prije intervjua popričali smo o ulozi medija u jednom društvu i istakli značaj slobodnih i nezavisnih medija, objasnili koja je naša uloga u crnogorskom društvu i da smo ponosni na ono sto smo u proteklih tridesetak godina napravili", istakao je Ivanović

56129 pregleda 592 reakcija 71 komentar(a)
Vučić u razgovoru sa Ivanovićem i direktoricom "Vijesti" Marijanom Bojanić, Foto: Boris Pejović
Vučić u razgovoru sa Ivanovićem i direktoricom "Vijesti" Marijanom Bojanić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.11.2020. 00:21h

Posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića je između svega ostalog još jedna potvrda kredibiliteta, ugleda i uticaja "Vijesti" i svih naših platformi, kazao je Željko Ivanović, predsjednik Odbora direktora "Daily Pressa".

"Prilikom susreta prije intervjua popričali smo o ulozi medija u jednom društvu i istakli značaj slobodnih i nezavisnih medija, objasnili koja je naša uloga u crnogorskom društvu i da smo ponosni na ono sto smo u proteklih tridesetak godina napravili", istakao je Ivanović.

On je dodao da je Vučić još jedan strani državnik koji je posjetio redakciju "Vijesti".

"Posjetio nas je austrijski kancelar Sebastijan Kurc, evropski komesar Johanes Han, a prije toga njemački ministar Gido Vestervele. Posjeta predsjednika Vučića je između svega ostalog još jedna potvrda kredibiliteta, ugleda i uticaja "Vijesti" i svih naših platformi. Mi smo srećni što i oni prepoznaju "Vijesti" kao pravo mjesto da se obrate crnogorskoj javnosti. Kada smo saznali iz medija da dolazi na sahranu mitropolita Amfilohija kontaktirali smo njegov kabinet i dogovorili ovaj intervju i gostovanje večeras, s obzirom na njegov zgusnuti raspored i program ovdje", rekao je Ivanović.

Ivanović i Vučić
Ivanović i Vučićfoto: Boris Pejović

Šta je Vučić rekao u ekskluzivnom gostovanju na Televiziji Vijesti pročitajte OVDJE>>>

Bonus video: