Joković: Značaj Prijestonice za cijelu državu je toliki da zaslužuje apsolutnu posvećenost

"Nadamo se da će lokalna i nova državna vlast učiniti sve da vrate značaj Prijestonici i istaknu njen stari sjaj jer to Cetinje zaslužuje, a njegovi građani s pravom očekuju“

2727 pregleda 3 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

„Cetinje je uvijek bilo ponos Crne Gore i njenih građana. Bogato istorijskim i kulturnim spomenicima, Cetinje ima sve preduslove da bude izvanredna turistička destinacija", kazao je Vladimir Joković, lider SNP-a u čestitci povodom Dana prijestonice.

"Jedna od pretpostavki da bi Cetinje oživjelo jeste pokretanje ekonomije kako bi se spriječilo da građani Cetinja, posebno mladi, odlaze u druge gradove i države da rade ili se trajno iseljavaju. Samo na taj način može se osigurati opstanak i boljitak Cetinja i njegovih žitelja, a time i Crne Gore. Značaj Prijestonice za cijelu državu je toliki da zaslužuje apsolutnu posvećenost svih relevantnih činilaca. Nadamo se da će lokalna i nova državna vlast učiniti sve da vrate značaj Prijestonici i istaknu njen stari sjaj jer to Cetinje zaslužuje, a njegovi građani s pravom očekuju“, kaže se u čestitki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića", saopštio je Joković.

Bonus video: