Pruga Beograd - Bar: Bomba pored šina paralisala željeznički saobraćaj

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore su "Vijestima" kazali da je lokal iz Bijelog Polja, koji po redu vožnje, saobraća u 18.57 krenuo oko 21.15 časova i da bi oko 23.20 časova trebao biti na stanici u Podgorici
106 pregleda 0 komentar(a)
Željeznica, šine, Foto: Shutterstock
Željeznica, šine, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.01.2018. 20:33h

Na pruzi Beograd - Bar u popodnevnim satima je obustavljen saobraćaj kod Prijepolja, objavio je RTS.

Tri kilometra od grada, kod mosta Ljupča, oko 15.20 časova pronađena je odbačena ručna bomba M-75.

Pretpostavlja se da se bomba od ranije nalazila pored šina, rečeno je agenciji Tanjug u MUP-u.

Nakon informacija o bombi, na pruzi je obustavljen saobraćaj koji će biti normalizovan nakon uviđaja i uklanjanja bombe.

Ranije je RTS objavio informaciju da je bomba bila vezana žicom za prugu tri kilometra od grada kod mjesta Ljupča, a MUP Srbije je naveo da to nije tačno.

Kod Prijepolja je zaustavljen voz broj 431 koji saobraća na relaciji Beograd - Bar, a koji je po redu vožnje krenuo jutros u 9.10 sa željezničke stanice u Beogradu.

Taj voz je po redu vožnje u Bijelom Polju trebao da bude u 17.51 časova.

Iz Infrastrukture željeznice Srbije je saopšteno da je za oko 45 putnika kompanija "Srbija Voz" organizovala prevoz iz ovog voza autobusima iz Bistrice do Bijelog Polja.

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore su "Vijestima" kazali da je lokal iz Bijelog Polja, koji po redu vožnje, saobraća u 18.57 krenuo oko 21.15 časova i da bi oko 23.20 časova trebao biti na stanici u Podgorici.

Bonus video: