Antović: Leković želi da dođe u centar pažnje zbog funkcije

"... čovjek je dao povoda svima da nešto komentarišu, ja sam se našalio i sada se on našao uvrijeđen, zamislite, ne znam zbog čega"

18452 pregleda 68 reakcija 25 komentar(a)
Nikola Antović, Foto: Privatna arhiva
Nikola Antović, Foto: Privatna arhiva

Sekretar Ministarstva zdravlja Nikola Antović kazao je da je misli da je reakcija povodom njegovog komentara na Fejsbuku vezanog za novinara RTCG Zorana Lekovića, predimenzionirana.

"I da smatram da je jedan fejsbuk komentar zavrijedio ovoliko pažnje da je to u najmanju ruku, ne znam kako da kažem. Mislim da u Crnoj Gori ovih dana ima toliko značajnijih tema i toliko važnijih stvari od jednog šaljivog Fejsbuk komentara”, kazao je Antović.

On je istakao da “moramo svi da se priviknemo pa i gospodin Leković da smo javne ličnosti, javni funkcioneri".

"Mnogo puta sam na Fejsbuku pročitao ružnih komentara pa ćutim, moramo da budemo senzibilini, da trpimo. On je sam nažalost, čini me se dao povoda tim ponašanjem nekim, jer Fejsbuk profil nije privatno ničija stvar, a naročito ne njega, koji je javna ličnost. I tamo su društvenim mrežama kružile razne slike, čovjek je dao povoda svima da nešto komentarišu, ja sam se našalio i sada se on našao uvrijeđen, zamislite, ne znam zbog čega. Mislim da želi da dođe samo u centar pažnje, da bi u nekoj novoj podjeli funkcionerskih mjesta zavrijedio neko mjesto u Javnom servisu. I mislim da mu je to i jedini cilj. Ovaj komentar je benigan totalno sa moje strane, ja protiv nega nemam naravno ništa, niti me to toliko tangira”, kazao je Antović.

Bonus video: