Neograničeni internet u Telenoru, najboljoj mreži na testu

Naime, svi novi i postojeći postpejd korisnici Telenor mreže koji potpišu ugovor na 24 mjeseca uz Play Plus 4 ili neki od Total paketa, dobiće i dodatak Neograničeni internet u trajanju od 3 do 24 mjeseca

20018 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telenor
Foto: Telenor

U okviru praznične ponude koja je dostupna od 30. novembra, Telenor svim korisnicima nudi neograničen internet i mogućnost kupovine telefona po sniženim cijenama.

Na taj način Telenor omogućava korisnicima da uz najbolju mrežu i neograničen protok podataka, uče, rade, i uživaju u svim digitalnim servisima iz bogate ponude..

Naime, svi novi i postojeći postpejd korisnici Telenor mreže koji potpišu ugovor na 24 mjeseca uz Play Plus 4 ili neki od Total paketa, dobiće i dodatak Neograničeni internet u trajanju od 3 do 24 mjeseca.

Količina besplatnog interneta zavisi od tarifnog paketa, pa korisnici mogu dobiti i do 200 besplatnih gigabajta po najvećoj brzini.

Korisnici koji potpišu ugovor uz PLAY Plus 4, Total 5 ili Total 10 pakete, dobiće dodatnih 30 GB interneta svaki mjesec u trajanju od 3, 12, ili 24 mjeseca, a korisnici tarifnih paketa Total 50 i Total 100, dobijaju dodatnih 100, odnosno 200 GB interneta u trajanju od 24 mjeseca.

Nakon potrošenih gigabajta iz dodatka “Neograničeni internet” po maksimalnoj brzini, korisnici će moći nesmetano da pristupaju internetu po brzini do 2 Mbps.

Telenor mreža je dobila prestižno priznanje “Best in Test” od strane međunarodne kompanije Umlaut, koja je sprovela nezavisno i uporedno mjerenje kvaliteta mobilnih mreža u Crnoj Gori za najbolji rezultat u ukupnim performansama i u kategoriji pokrivenosti mobilnim internetom.

Telenor je pripremio i dodatno iznenađenje u okviru novogodišnje kampanje. Postpejd korisnicima koji odluče da kupe telefon na rate imaće dodatni popust i do 150 eura u toku trajanja kampanje, a korisnicima je na raspolaganju veliki izbor modela renomiranih proizvođača, među kojima su i najnoviji modeli iPhone 12 serije.

Novogodišnja kampanja traje do 31. januara naredne godine.