za doprinos u borbi protiv epidemije

Mugoša uručio zahvalnice studentima Medicinskog fakulteta

Pokazali ste nevjerovatan nivo profesionalizma, posvećenosti i brige za građane, ali i kolege - to me kao zdravstvenog radnika, profesora, ali i građanina Crne Gore, čini neizmjerno ponosnim i hvala vam na tome", poručio je direktor IJZCG

14066 pregleda 461 reakcija 10 komentar(a)
Foto: IJZCG
Foto: IJZCG

Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša, uručio je danas zahvalnice i prigodne poklone studentima Medicinskog fakulteta za volonterski rad i pruženi doprinos u borbi protiv epidemije novog koronavirusa.

Kako je saopšteno iz IJZCG, studenti Sanja Martinović, Behmen Šahmanović, Andrea Jovović, Ivana Knežević, Stefan Mikić, Marina Radović, Milica Aćimović, Amela Kalač i Andrea Radulović bili su bitna podrška i pomoć svojim starijim kolegama tokom proteklih zahtjevnih mjeseci.

“Bilo je veoma važno da učestvujete u rješavanju ovog teškog javnozdravstvenog izazova sa kojim se suočava naša država, ali i cijeli svijet. Posebno me raduje činjenica da ste sami prepoznali da vam je mjesto tu uz nas, vaše starije kolege. Pokazali ste nevjerovatan nivo profesionalizma, posvećenosti i brige za građane, ali i kolege - to me kao zdravstvenog radnika, profesora, ali i građanina Crne Gore, čini neizmjerno ponosnim i hvala vam na tome", poručio je Mugoša.

Preporučujemo za Vas