Krivokapić: Unaprjeđenje kvaliteta života svih biće visoko na agendi rada Vlade

Predsjednik Vlade je naglasio da će blisko sarađivati sa lokalnim rukovodstvima

5672 pregleda 8 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Unaprjeđenje kvaliteta života svakog pojedinca biće visoko na agendi rada Vlade, poručio je premijer Zdravko Krivokapić.

On je, u ime Vlade i u svoje ime čestitao Dan opštine Danilovgrad predsjednici Zorici Kovačević, predsjedniku Skupštine Zoranu Boškoviću, odbornicima u Skupštini opštine i svim građanima.

„Preuzimajući dužnost prvog čovjeka Vlade u uslovima ekonomske i zdravstvene krize, opredijelio sam se da dam pun ljudski i profesionalni doprinos daljem jačanju crnogorskog društva. S tim u vezi, realizacija kapitalnih projekta i unapređenje kvaliteta života svakog pojedinca, biće visoko na agendi rada Vlade, sa ciljem da sve raspoložive potencijale stavimo u službu razvoja koji će garantovati ekonomski oporavak, napredak i posljedično bolji standard građana“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Krivokapić je naglasio da će, na tom planu, blisko sarađivati sa lokalnim rukovodstvima. "Uz uvjerenje da se zajednički mogu ostvariti zacrtani ciljevi, za dobro svakog Danilovgrađanina i Danilovgrađanke, i cijele Crne Gore."

Bonus video: