Sniženje kompletnog spavaćeg programa za 30%

Pored odabranog asortimana koji se našao na izvrsnom sniženju, u periodu od 10. do 12. decembra očekuje vas njihov jedinstveni projekat “Pidžama party"

32370 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mil Pop
Foto: Mil Pop

Zakoračili smo u mjesec ispunjen srećom, radošću i toplim emocijama zahvaljujući predstojećim praznicima. Tokom decembra, Alma Ras i Mil Pop za svoje kupce je pripremila niz iznenađenja, kojim se radujemo svi. Olakšajte sebi vječnu dilemu oko izbora savršenog poklona, pa iskoristite ovu priliku da pokažete poštovanje ili ljubav bližnjima.

foto: Alma Ras

Pored odabranog asortimana koji se našao na izvrsnom sniženju, u periodu od 10. do 12. decembra očekuje vas njihov jedinstveni projekat “Pidžama party". To znači da ćete moći odabrati bilo koji artikal iz spavaćeg programa, a Alma Ras će vam pokloniti 30% niže cijene. Sve kupce očekuje ugodna atmosfera i jedinstveno iskustvo kupovine zahvaljujući maloprodajnom osoblju koje će vas dočekati u pidžamama.

foto: Mil Pop

Posebna linija koja se izdvaja iz godine u godinu jeste njihova Happy linija posvećena novogodišnjim praznicima. U ovoj liniji pronaći ćete pidžame za cijelu porodicu, te posebno izrađene modele donjeg veša za praznične prilike. Ukrašene novogodišnjim motivima, izrađene od najkvalitetnijeg pamuka pružiti će vašem tijelu nezaboravan dodir koji ćete voljeti. Pripremite idealan kutak za slikanje i napravite bajkovitu atmosferu uz fotografije koje će vas podsjećati na lijepe trenutke.

Alma Ras i Manners asortiman možete pronaći u novootvorenom butiku Alma Ras u ulici Slobode 64. Podgorica ili u bolje opremljenim Mil Pop radnjama, koji je već godinama uvoznik asortimana ovih brendova.

Sve aktivnosti pratite na njihovoj oficijalnoj Alma Ras IG stranici ili Mil Pop IG stranici.