Ekipe CEDIS-a do kasno otklanjale kvarove u Andrijevici

I pored rada i truda na dalekovodu 10kV “ Kralje” ostale su neuključene niskonaponske mreže Gnjili Potok 2 i Trešnjevik

8179 pregleda 6 komentar(a)
Foto: CEDIS
Foto: CEDIS

Ekipe CEDIS-a su sinoć do kasno otklanjale kvarove na području opštine Andrijevica, ali nažalost i pored rada i truda na dalekovodu 10kV “ Kralje” ostale su neuključene niskonaponske mreže Gnjili Potok 2 i Trešnjevik - saopšteno je Vijestima u CEDIS-u.

Oni su kazali da se radovi nastavljaju i danas kako bi se sanirao kvar na ovim mrežama, “kao i ostali sitni pojedinačni kvarovi na NN” (niskonaponskoj mreži).

Iz CEDIS-a su, u odgovoru "Vijestima", kazali da je rad ekipa te kompanije otežan jer nevrijeme nije samo napravilo štetu na distributivnoj mreži već i na putnoj infrastrukturi koja uveliko otežava pristup ekipama lokacijama na kojima su kvarovi.

Dodali su i da su sinoć otklonili kvar u selu Trešnjevo, kao i Zabrđe, odakle se "Vijestima" javio mještanin Milić Bakić na onemogućeno domaćinstvu je sedam dana stajao prekinuti kabal pod naponom.

"Vijestima" se i dalje javljaju stanovnici seoskih područja u opštini Andrijevica koji od prošle subote nemaju struju.

Mještani u Gnjilom Potoku poslali su fotografije na kojima se vidi da su juče sami postavljali stubove koji su im dopremljeni, a javljaju da su i sinoć bili bez struje.

Bonus video: