Bečić: Cetinje uzor etičkog odnosa prema različitostima

Predsjednik Skupštine kazao je kako je uvjeren da pred Prijestonicom stoji neophodnost ekonomskog, turističkog i kulturnog razvoja i ubrzanog ukupnog napretka

7113 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, čestitao je Dan Prijestonice Cetinje, gradonačelniku Aleksandru Kašćelanu i predsjednici Skupštine Prijestonice Maji Ćetković:

„Koristim priliku da Vama i građanima Cetinja, u ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime, čestitam 4. januar, Dan osnivanja Prijestonice Cetinje - istorijskog, kulturnog i duhovnog središta Crne Gore. Ovaj istorijski datum za Prijestonicu preteča je simbolike o državotvornosti i kao takav podsjeća nas da je Cetinje uzor etičkog odnosa prema različitostima, što je sublimirano u građanskom konceptu savremene Crne Gore", naveo je Bečić u čestitki

Kazao je kako je uvjeren da pred Prijestonicom stoji neophodnost ekonomskog, turističkog i kulturnog razvoja i ubrzanog ukupnog napretka, koji mora stvoriti kvalitetne pretpostavke za znatno poboljšanje uslova života svih njenih građana.

"U to ime, koristim priliku da Vam još jednom čestitam Dan osnivanja Prijestonice Cetinje,“ zaključio je predsjednik Skupštine.

Bonus video: