Ponovo otvoren natkriveni bazen u Podgorici

Završeno čišćenje školjke bazena, plaže, svlačionica i ostalih sadržaja na zatvorenom vaterpolo bazenu

2007 pregleda 1 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

Natkriveni bazen u sklopu Sportskog centra ’’Morača’’, nakon kraće pauze zbog radova na redovnom održavanju, od danas nastavlja da pruža usluge korisnicima u skladu sa dnevnim rasporedom rada i kućnim redom na bazenima, saopšteno je iz preduzeća "Sportski objekti".

Ističu da je na osnovu Pravilnika o sanitarno - tehničkim i higijenskim uslovima, kao i uslovima za zdravstvenu ispravnost vode za rekreativne potrebe i druge vode od javno - zdravstvenog interesa, koje je donijelo Ministarstvo zdravlja i Odluke o obaveznoj primjeni standarda i tehnološkom režimu rada na Gradskim bazenima u periodu od 6. do 15. januara završeno kompletno čišćenje školjke bazena, plaže, svlačionica i ostalih sadržaja na zatvorenom vaterpolo bazenu u cilju što kvalitetnije pripreme za rad u narednom periodu.

Okončani su, kako je saopšteno, i radovi na kontroli ispravnosti i funkcionalnosti rada svih sistema za grijanje i klimatizaciju kao i kontrolu rada sistema u filterskoj stanici, kao i higijensko krečenje i uređenje svih prostorija na zatvorenom vaterpolo bazenu.

Bonus video: