Za prvorođeno dijete u Župi 100 eura

Pored toga što su prvorođenu bebu darivali sa 100 eura, stipendiraju i dva najbolj studenta sa po 50 eura na mjesečnom nivou
77 pregleda 3 komentar(a)
Župa nikšićka, Foto: Svetlana Mandić
Župa nikšićka, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 25.12.2017. 08:10h

Savjet mjesne zajednice Župa nikšicka donio je odluku da sa 100 eura daruje prvorođeno dijete u toj Mjesnoj zajednici u 2018.godini. Prvi put to je urađeno prošle godine.

Tokom godine koja je na izmaku Savjet je bio veoma aktivan i potrudio se da realizuje aktivnossti kako bi poboljšali život mladih u toj MZ. Pored toga što su prvorođenu bebu darivali sa 100 eura, stipendiraju i dva najbolj studenta sa po 50 eura na mjesečnom nivou, organizovali su besplatnu ekskurziju za učenike devetog razreda, novčano nagradili lučaše Osnovne škole “Dušan Bojović”, uručili poklone prvačićima, organizovali koncert Šante Pante, inicirali otvaranje vrtića u selu Zagrad, kao i pokrnuli inicijativu za osnivanje rukometnog kluba i za izgradnju sportske dvorane.

“Savjet Mjesne zajednice će i u narednom periodu nastaviti sa sličnim aktivnostima koje će doprinijeti stvaranju što kvalitetnijih uslova za najmlađe stanovnike”, obećao je predsjednik MZ Župa Dragoljub Radulović.

Bonus video: