Bečić: Imam poseban senzibilitet za zahtjeve radnika ulcinjske Solane

"Razgovarajući o njihovom položaju, Bečić iskazao je razumijevanje za kompleksnu situaciju u kojoj se nalaze bivši radnici ulcinjske Solane, prevashodno izazvanu lošim privatizacionim procesom", navodi se saopštenju

5848 pregleda 148 reakcija 5 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić kazao je danas da ima poseban senzibilitet za zahtjeve radnika ulcinjske Solane "Bajo Sekulić", uzimajući u obzir činjenicu da je solana jedno od najstarijih preduzeća u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz Skupštine Bečić se sastao sa bivšim radnicima tog preduzeća, Veselinom Sašom Mitrovićem i Dragišom Rosandićem.

"Razgovarajući o njihovom položaju, Bečić iskazao je razumijevanje za kompleksnu situaciju u kojoj se nalaze bivši radnici ulcinjske Solane, prevashodno izazvanu lošim privatizacionim procesom", navodi se saopštenju.

Predstavnici radnika upoznali su Bečića o značaju Solane ne samo za građane Ulcinja, već i cijele Crne Gore i izrazili očekivanje da će nova parlamentarna većina, na nivou nadležnih skupštinskih radnih tijela, razmatrati postupak privatizacije ovog preduzeća.

Bonus video: