Janković i Božović: Vuković u kontinuitetu pokazuje nesposobnost u upravljanju Glavnim gradom

Oni su kazali da ugroženost vozača i pješaka u saobraćaju, ali i redovno funkcionisanje otežava, katastrofalno stanje ulica u naseljima Zagorič, Zlatica, Murtovina i Masline

10232 pregleda 6 komentar(a)
Janković i Božović, Foto: SNP
Janković i Božović, Foto: SNP

S obzirom da smo u prethodnom periodu bili zasuti propagandnim porukama iz uprave Glavnog grada o tome kako su oni najefikasnija administracija u istoriji Podgorice, slike stanja ulica ih demantuju, saopštili su Bogdan Božović i Luka Janković, potpredsjednik i član Odbora SNP Glavnog grada Podgorica.

"Iako odlazeći gradonačelnik Vuković (Ivan Vuković, gradonačelnik Podgorice) pokušava da napravi otklon od prethodnih gradonačelnika iz redova DPS-a koji su pod istragama zbog korupcionaških afera, on ne pokazuje ništa drugo do kontinuitet u pogledu nesposobnosti upravljanja Glavnim gradom.", navodi se u njihovom saopštenju.

ulice
foto: SNP CG

Oni smatraju da "betonizacija i promašena saobraćajna rješenja užeg gradskog jezgra pokazuju potpunu nezainteresovanost aktuelne gradske vlasti za život i probleme građana koji žive u prigradskim naseljima".

ulice
foto: SNP CG

Oni su kazali da ugroženost vozača i pješaka u saobraćaju, ali i redovno funkcionisanje otežava, katastrofalno stanje ulica u naseljima Zagorič, Zlatica, Murtovina i Masline.

ulice
foto: SNP CG

"Ono što poručujemo jeste da će se praksa getoizacija i nesposobnosti prekinuti onoga momenta kada gradsku vlast preuzmu odgovorni koji Podgoricu ne posmatraju kroz prizmu povlaštenih", rekli su u saopštenju.

Bonus video: