Opada broj novooboljelih u Beranama, sve spremno za početak vakcinacije

Inspekcijske službe i predstavnici Centra bezbjednosti Berane iznijeli su podatke o aktivnostima koje su sprovedene prethodne nedelje, i naveli da će narednih dana kontrole biti dodatno pojačane

7603 pregleda 7 komentar(a)
Berane, Foto: Tufik Softić
Berane, Foto: Tufik Softić

Na drugoj sjednici Operativnog štaba za zaštitu i spašavanje, održanoj u Velikoj sali Opštine Berane konstatovano je da epidemiološka situacija u Beranama pod kontrolom, odnosno da broj novooboljelih opada, saopšteno je iz ove opštine.

"Inspekcijske službe i predstavnici Centra bezbjednosti Berane iznijeli su podatke o aktivnostima koje su sprovedene prethodne nedelje, i naveli da će narednih dana kontrole biti dodatno pojačane", navedeno je u saopštenju Opštine Berane.

Zdravstveni radnici apelovali su na sve građane da poštuju mjere i nose zaštitne maske i time pokažu odgovornost prema sebi i drugima, naglašavaću da svi treabaju da pokažu odgovornost kada je počela vakcinacija jer se samo tako može prevazići ova situacija.

Na sastanku je navedeno i da je Dom zdravlja Berane „Dr Nika Labović“ pripremio sve neophodne uslove, kao i posebne prostorije za početak vakcinacije.

Bonus video: