Bratić: Velika postignuća govore o tome da smo i te kako spremne da mijenjamo svijet

"Želim nam da i dalje ostanemo stub ovog društva, da budemo i dalje čuvari svega vrijednog što naša zemlja ima i da budemo poštovane i slavljene kao što i zaslužujemo", kazala je Bratić

9292 pregleda 58 reakcija 28 komentar(a)
Vesna Bratić, Foto: Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta
Vesna Bratić, Foto: Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta

Mnogobrojne uloge u kojima se ostvarujemo i velika postignuća našeg nježnijeg ali nikako slabijeg pola govore o tome da smo i te kako spremne da mijenjamo svijet na bolje jer upravo u nama leži ona plemenita snaga ćovječanstva koja se ne smije obuzdavati ograničenim sagledavanjima naših prava i mogućnosti.

To je poručila ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić u čestitki povodom Međunarodnog dana žena.

"O kultu crnogorske žene, o njenoj požrtvnovanosti i nesebičnoj ljubavi neću posebno govoriti. Svi smo duboko svjesni koliko su naše bake, majke, sestre, žene učestvovale u formiranju nas kao ljudi. Reći ću samo da sam ponosna i srećna što sam odrasla uz upravo to nasljeđe i te vrijednosit koje me čine ženom kakva sam danas. Želim nam da i dalje ostanemo stub ovog društva, da budemo i dalje čuvari svega vrijednog što naša zemlja ima i da budemo poštovane i slavljene kao što i zaslužujemo", kazala je Bratić.

Bonus video: