Vakcinacija AstraZenekom u Crnoj Gori: Vakcinu primili zaposleni u medijima

Jutros su vakcinisani i i neki novinari Televizije Vijesti, a koleginica Bojana Bojović Golijanin, za Boje jutra je saopštila svoje utiske nakon prve primljene doze. Novinarka Televizije Vijesti Danijela Lasica, koja je među prvima jutros primila vakcinu AstraZeneka, kazala je nije imala dilemu da li to da učini

22304 pregleda 14 komentar(a)
Novinarka Televizije Vijesti Bojana Bojović Golijanin prima vakcinu, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Novinarka Televizije Vijesti Bojana Bojović Golijanin prima vakcinu, Foto: Screenshot/TV Vijesti

U Crnoj Gori, jutros je krenula vakcinacija građana vakcinom protiv koronavirusa AstraZeneka, a prvo je primaju zaposleni u medijima.

Vakcinisao se potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, koji je baš kao i novinari, primio oksfordsku vakcinu.

Za vakcinaciju se do sada, prijavilo 83.498 građana, a prvu dozu je primilo nešto manje od 20.000 dok je revakcinisano gotovo tri i po hiljade.

Jutros su vakcinisani i i neki novinari Televizije Vijesti, a koleginica Bojana Bojović Golijanin, za Boje jutra je saopštila svoje utiske nakon prve primljene doze.

Novinarka Televizije Vijesti Danijela Lasica, koja je među prvima jutros primila vakcinu AstraZeneka, kazala je nije imala dilemu da li to da učini.

"Astra Zeneka je vakcina koju je odobrila Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) i Evropska agencija za ljekove i koja je potpuno ispitana i bezbjedna. Milioni ljudi primili su vakcinu i nus pojave su bile veoma rijetke", poručila je Lasica.

Novinarka Televizije Prva Anđela Šestović je nakon primanja vakcine kazala da se za sada osjeća dobro i da nije imala dilemu da li da primi AstraZeneku.

"Razvoj vakcine pratimo od marta i nisam imala nikakvu dilemu. Vrlo sam dobro upoznata sa svim njenim svojstvima kao novinar. Uvijek treba da stojimo u prvom redu sa zdravstvenim radnicima", kazala je ona.

Bonus video: