Sve za najmlađe

U Ulicu 4.jula posjetite radnju za najvećom ponudom za sve dječje uzraste

9611 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Kids Land
Foto: Kids Land

Djeca i svi oni koji ih vole su u Podgorici dobili novi prostor koji će obožavati.

Radnja KIDS`LAND MEGASTORE, i kao što i samo ime najnovije radnje vodećeg domaćeg lanca dječijih radnji KIDS`LAND kaže, roditelji i oni koji se za tu ulogu spremaju, moći će na atraktivnoj lokaciji, u Ulici 4.jula da na preko 1000m2 prostora pronađu baš sve što im je potrebno.

Bilo da se radi o periodu iščekivanja prinove, ili su najmlađi članovi porodice već tu, ova radnja, koja ni po čemu ne zaostaje za radnjama ovog tipa u evropskim metropolama, nudi kompletan program za bebe i malu djecu, trudnice, porodilje pa sve do artkala koji su potrebni i školarcima, odnosno starijoj djeci.

Dakle, na ovom komfornom i namjenski savršeno opremljenom prostoru, segmentiranom i preglednom, uz stručnu pomoć osoblja, roditelji ce naći sigurno sve ono što je neophodno u prvim , ali i kasnijim danima roditeljstva odnosno djetinjstva, ali i ono što će najmladjima pričiniti najveće zadovoljstvo, jer Kids`land Megastore nudi počev od kompletnog programa za bebe, kako sitnog pribora i aksesoara za novorođenče, programa podrške dojenju i najkvalitetnije baby hrane i kozmetike, tako i krupne baby opreme i namještaja za bebinu sobu, preko širokog asortimana igračaka za sve uzraste, slikovnica, školskog pribora i torbi za školu, putne galanterije za najmlađe putnike, pa do dječije mode, gdje su osnova italijanski brendovi garderobe i obuće za djecu sa atraktivnom ponudom linija za uzrast od 0-14g.

Ovo je najveći i najmodernije dizajniran butik za djecu u Crnoj Gori, dio KIDS`LAND lanca prodavnica koji je postao jedan od najpopularnijih domaćih brendova.

KIDS`LAND je u stvari ime najvećeg maloprodajnog lanca specijalizovanih dječijih radnji sa izuzetno širokom ponudom proizvoda najpoznatijih svjetskih proizvođača u kategorijama baby opreme, baby tekstila i dječije gardobe, igračaka, pribora - Chicco, Peg Perego, Stokke, Maxi Cosi, Cybex,BBo, Italbaby, Foppa Pedretti, Brevi, Maclaren, 4mums, Valco baby, Hipp, Philips Avent, OVS kids, Blukids, Original Marines, Ninia, Coccodrilo, Vtech, Bburago, Lego,Smart Trike…..

Svi najbolji svjetski brendovi ovdje su na jednom mjestu, bilo da se radi o prvoj kupovini za bebu, ili o onome što će biti potrebno za mjesec, dva ili kasnije.

KIDSLAND MEGASTORE svakako se izdvaja svojom ponudom tzv. "prve kupovine" za bebu, a koncept je maksimalno usklađen i prilagođen potrebama bolje usluge, komfora za buduće majke, uz isto tako maksimalnu posvećenost i stručnost osoblja, dok funkcionalnost izložbenog prostora kupovinu pretvara u zadovoljstvo i sjajno iskustvo.