Joković: Uskrs da učvrsti vjeru da zajedno možemo učiniti mnogo više za potomke i državu

Predsjednik SNP-a kazao je kako želi da radost prazničnih dana podsjeti sve da su zajedništvo, tolerancija i solidarnost životne vrijednosti koje su "potrebne našem društvu i danas i uvijek"

1370 pregleda 2 komentar(a)
Joković, Foto: Luka Zeković
Joković, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković uputio je u svoje ime i u ime te stranke, čestitike svim građanima Crne Gore koji danas slave Uskrs.

''Neka nam ovaj Uskrs učvrsti vjeru u to da svi skupa možemo da učinimo mnogo više za svoje potomstvo i državu u kojoj živimo i da samo radom i vjerom u uspjeh, možemo da ostvarimo napredak za Crnu Goru i sve njene građane, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili partijsku različitost. I ove godine nas koronavirus sprečava da ovaj lijepi praznik proslavimo kako dolikuje u krugu svojih prijatelja i rodbine, ali ostaje nada da naredne godine to učinimo kako smo naučili", naveo je Joković.

Kazao je kako želi da radost prazničnih dana podsjeti sve da su zajedništvo, tolerancija i solidarnost životne vrijednosti koje su "potrebne našem društvu i danas i uvijek."

"Sve će ovo proći, nadam se brzo, ali ćemo kao i uvijek slaviti život, zdravlje, mir i blagostanje'', kaže se u čestitki predsjednika SNP-a.

Bonus video: