Mikijelj sa građanima prošetao od Kraljičine plaže do Svetog Stefana

Morsko dobro dalo je tri plaže u trodecenisljski zakup Adriatic propertiesu, još 2007. kada je i zaključen ugovor o zakupu kompletnog ljetovališta

7416 pregleda 74 reakcija 6 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Direktor Morskog dobra Mladen Mikijelj sastao sa sa mještanina Pržna i Svetog Stefana, kao i predstavnicima mjesne zajednice Sveti Stefan, nakon što su ga pozvali zbog višegodišnjeg problema blokade staza i plaža od strane kompanije Adriatic properties, grčkog biznismena Petrosa Statisa.

Mikijelj je došao na lice mjesta, nakon što su mještani prije nekoliko dana uklonili kapiju i ogradu koja je sprječavala više od decenije da građani mogu da priđu jednoj od najljepših crnogorskih plaža- Kraljičinoj plaži, koja je rezervisana bila samo za goste hotelskog kompleksa Sveti Stefan- Miločer, ali i za predstavnike bivše političke elite.

Morsko dobro dalo je tri plaže u trodecenisljski zakup Adriatic propertiesu, još 2007. kada je i zaključen ugovor o zakupu kompletnog ljetovališta.

Taj ugovor nikada javnosti nije predočen, a Mikijelju koji je nedavno preuzeo rukovođenje ovim javnim preduzećem u "amanet" su ostavljeni brojni sumnjivi ugovori koje su direktori iz redova SDP i DPS zaključivali sa "biznismenima".

Mladen Mikijelj obilazak
foto: Vuk Lajović

Mikijelj je pješke sa mještanima krenuo od Kraljičine plaže ka Svetom Stefanu.

Iako su mještani u više navrata pozivali u pomoć, niko se iz kompanije Sveti Stefan hoteli, u većinskom vlasništvu države, na koju je uknjižen hotelski kompleks Sveti Stefan- Miločer nije oglašavao.

U kompaniji još uvijek sjede kadrovi DPS-a koji primaju astronomske zarade i ubiraju milionsku zakupninu.

Bonus video: