imunizacija protiv kovida-19

Saradnja Vlade i privrede u kampanji promocije vakcinacije

"Samo ujedinjeni, dobro informisani i odgovorni možemo sačuvati zdravlje stanovništva i vratiti se normalnim životnim tokovima", saopšteno je iz Vlade

3630 pregleda 0 komentar(a)
Vakcinacija u Podgorici, Foto: Savo Prelević
Vakcinacija u Podgorici, Foto: Savo Prelević

Vlada je, u okviru kampanje promocije vakcinacije protiv Kovida-19, pokrenula saradnju sa više kompanija koje posluju na našem tržištu.

Tako je, kako je saopšteno, u saradnji sa Elektroprivredom Crne Gore omogućeno da sva domaćinstva, koja račun za električnu energiju dobijaju na kućnu adresu, uz martovski račun dobiju i liflet koji podstiče ideju vakcinacije i obezbjeđuje osnovne informacije o imunizaciji.

Danas će, takođe, svi korisnici usluga mobilne telefonije koje pružaju kompanije M:tel, Crnogorski Telekom i Telenor, dobiti SMS poruku sa informacijama kako da se prijave za vakcinaciju.

"Vlada Crne Gore navedenim kompanijama zahvaljuje na saradnji i na prepoznavanju važnosti date teme. Bićemo otvoreni za saradnju i sa svim ostalim društveno odgovornim kompanijama i cjelokupnom javnosti, jer vjerujemo da samo ujedinjeni, dobro informisani i odgovorni možemo sačuvati zdravlje stanovništva i vratiti se normalnim životnim tokovima", navodi se u saopštenju.

Iz Vlade su podsjetili da se svi zainteresovani za vakcinaciju mogu prijaviti putem portala www.covidodgovor.me ili besplatnim pozivom na 1717.

Preporučujemo za Vas