Zgrada u Podgorici u kojoj je sala za vjenčanje ponovo na prodaju

Oglas za prodaju zgrade bio je raspisan u junu, ali i tada, kao i nekoliko prethodnih puta, bio je neuspješan, jer nije bilo zainteresovanih za kupovinu
554 pregleda 2 komentar(a)
Zgrada za vjenčanje, Foto: Zoran Đurić
Zgrada za vjenčanje, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 02.12.2017. 16:41h

Direkcija za imovinu Glavnog grada raspisala je javni poziv za prodaju zemljišta od 10.225 metara kvadratnih u zahvatu Detaljnog urbanističkog plana „Industrijska zona - Kombinat aluminijuma“ - Izmjene i dopune za koridor južne obilaznice.

“Minimalni iznos naknade za zemljište iznosi 943.460 eura, odnosno 92 eura po metru kvadratnom. Parcela je prema DUP-u namijenjena za centralne djelatnosti, odnosno za zgradu sa prizemljem i dva sprata”, navodi se u dokumentaciji.

Objašnjeno je da se ponuđeni iznos naknade može platiti u cjelosti u roku od osam dana od zaključenja ugovora ili u tri rate.

Direkcija za imovinu raspisala je ponovo tender za prodaju zgrade u kojoj se nalazi sala za vjenčanje i Gradsko pozorište na uglu Bokeške i Njegoševe ulice.

Kako je navedeno minimalni iznos za pomenutu nekretninu iznosi 1.557.750 eura, a oglas je otvoren do 12. decembra.

Oglas za prodaju te zgrade bio je raspisan u junu, ali i tada, kao i nekoliko prethodnih puta, bio je neuspješan, jer nije bilo zainteresovanih za kupovinu.

Bonus video: