Za sva domaćinstva – parket po cijeni od samo 26,49 eura

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), u toku je promotivna akcija na Scheucher parket austrijske proizvodnje izuzetnog kvaliteta. Kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 26,49 eura mjesečno. U cijenu je uključen troslojni parket, prevoz i ugradnja na teritoriji Podgorice, kao i materijal: predpremaz, ljepilo, lajsne

40124 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi Volvox
Foto: Novi Volvox

U salonu Novi Volvox i dalje je aktuelan promotivni period za proizvode stolarije.

Uz popust od 20%, na sva unutrašnja vrata proizvođača „Braća Marić“ i sigurnosna blind vrata ukrajinskog proizvođača ABWEHR po cijeni od samo 15,99 eura mjesečno, na promotivnom popustu je sada i parket izuzetnog kvaliteta, austrijskog proizvođača Scheucher.

Stogodišnje iskustvo ovog proizvođača u kreiranju jednog od najbolji svjetskih parketa, doprinijelo je da su Scheucher parketi traženi širom svijeta.

Birajući među brojnim nijansama drveta, kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 26,49 eura mjesečno, bez kamate, posredstvom NLB Banke.

Novi Volvox
foto: Novi Volvox

U cijenu je uključen troslojni parket, kao i materijal: predpremaz, ljepilo, lajsne.

U cijenu je takođe uključen prevoz materijala i ugradnja parketa na teritoriji Podgorice, a moguć je dogovor u vezi prevoza i ugradnje i u drugim opštinama.

Kredit se odobrava svim zaposlenim licima i penzionerima Fonda PIO Crne Gore, a kupac ne mora biti klijent NLB Banke da bi mu bio odobren ovaj kredit.

Procjena ponuđene cijene vršena je na primjeru površine 20m2. Ukupna cijena sa ugradnjom na teritoriji Podgorice je 953,64 eura.

U slučaju otplate na kredit u trajanju od 36 mjeseci, rata je 26,49 eura. Ukoliko to žele, kupci mogu platiti parket i gotovinski ili putem Premium kartice na rate Hipotekarne banke, CKB Shopping i La Rata kartice, kao i NLB Libero karticom.

Ako ste zainteresovani za kupovinu na kredit u salonu Novi Volvox, ovdje ćete pronaći više detalja

Dobro došli u novi prodajni salon Novog Volvoxa!

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB Banke.

Za iznos kredita od 953,64 EUR i rok otplate 36 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 953,64 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 26,49 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana.

>