Dvije nove Idea prodavnice u vašem komšiluku

Nove prodavnice su otvorene u Plužinama i Krašićima

45285 pregleda 0 komentar(a)
Nova Idea prodavnica, Foto: IDEA
Nova Idea prodavnica, Foto: IDEA

Svaka nova IDEA prodavnica je novo poglavlje o posvećenosti potrošačima, njihovim potrebama i namjeri da im se, gdje god se nalazili, omogući dobar i kvalitetan izbor svih artikala koje traže.

Tako je IDEA proširila i unaprijedila postojeću ponudu. Renovirana prodavnica otvorena je danas u Plužinama, a odnedavno je na usluzi potrošačima i nova prodavnica u Krašićima.

IDEA Plužine – od danas u novom ruhu

Ljepša, bolja i tvoja IDEA Plužine, u novom izdanju i sa još kvalitetnijom ponudom, danas otvara svoja vrata potrošačima.

Preuređenjem postojećeg objekta, koji se prostire na 130 kvadratnih metara, nastala je savremena prodavnica koja će upotpuniti ponudu i dati još bolji odgovor na svakodnevne potrebe i želje potrošača. U prijatnom, novom ambijentu ali toplom, dobro poznatom okruženju i ljubaznoj atmosferi ispunjenoj pažnjom naših zaposlenih, ova IDEA prodavnica oplemeniće dosadašnje iskustvo kupovine potrošačima Plužina.

Za dan otvaranja IDEA Plužine je pripremila poklone za sve potrošače i 20 odsto popusta na artikal po izboru. Pored toga, za svaki račun preko 20 eura uz Super Karticu, potrošači dobijaju dodatnih 150 bodova. U petak, 28. maja, svaka 20. kupovina je gratis, a od 10h do 14h je Happy Hour kada potrošači ostvaruju 10 odsto popusta na cjelokupnu trgovinu. Subota, 29. maj je dan za zdravlje, pa uz svaki račun preko 10 eura potrošači dobijaju 1kg jabuka.

Nova IDEA Krašići – vaša nova adresa dobre kupovine

Uz brojne povoljnosti i promocije, ove sedmice je otvorena i IDEA Krašići, na adresi Krašići bb u Tivtu. Nova prodavnica se prostire na 250 kvadratnih metara.

IDEA Krašići pruža prijatno iskustvo dobre kupovine, kako stanovnicima Krašića, tako i posjetiocima, gdje je sve u funkciji zadovoljstva potrošača.

Kompanija Mercator-CG nastavlja sa ulaganjem u razvoj maloprodajne mreže. Ostvarivanjem planirane strategije, IDEA je do danas otvorila 128 maloprodajnih objekta širom Crne Gore.