General čekao signal pet dana

Kada sam serviseru objasnio kakav je kvar, rekao mi je: “Ja za to ne dolazim, pođite kod komšija, posudite telefon i provjerite radi li”
1154 pregleda 19 komentar(a)
Neđeljko Neđo Bošković, Foto: Vijesti
Neđeljko Neđo Bošković, Foto: Vijesti
Ažurirano: 24.11.2017. 20:21h

Penzionisani general Neđeljko Neđo Bošković tvrdi da je zbog neodgovornosti i nemara servisera danilovgradske poslovnice “T-Coma” pet dana bio bez telefonskog signala.

Iz Telekoma su potvrdili da se problem desio, da su otklonili kvar, izvinili se i da će umanjiti račun Boškoviću za period u kojem nije mogao da koristi usluge.

Bošković je “Vijestima” ispričao da je 16. novembra, nakon jake grmljavine, primijetio da mu fiksni telefon ne funkcioniše.

"Sumnjajući da je došlo do oštećenja telefona usljed električnog pražnjenja, pozvao sam sa mobilnog svoj fiksni broj, ali je stalno davao signal zauzeća. Prijavili smo kvar u poslovnici T-Coma u Danilovgradu. Pozvao sam ih istog dana oko 13:20 sati da provjerim kada će doći serviser. Rekli su da će postupiti po reklamaciji. Nisam siguran da li istog dana ili sjutradan, pozvao me serviser, koji se nije predstavio. Pitao je kakav je kvar i kada sam mu objasnio rekao mi je - 'ja za to ne dolazim, pođite kod komšija, posudite telefon i provjerite radi li'. Odgovorio sam mu da nisam serviser, on je rekao da neće doći. Kada sam pitao kako se zove, spustio je slušalicu”.

Bošković tvrdi da je dan kasnije ponovo pozvao poslovnicu u Danilovgradu i obavijestio ih da je telefon još u kvaru i da niko nije intervenisao.

"Obećali su da će otkloniti kvar, ali niko nije dolazio. U subotu i nedjelju ih nisam zvao, pretpostavljam da ne rade... Umjesto da serviser, koji je zadužen za taj dio posla, dođe sa instrumentom i ispita parice, liniju, telefon i njegovu bazu, utičnicu... i ustanovi gdje je kvar, on mene šalje kod komšija i kaže da to nije njegov posao. Ostao sam bez teksta...”.

Iz Telekoma tvrde da je došlo “do permutacije imena sa drugim korisnikom, pa zbog toga kolege nisu odmah izašle na teren”.

Bonus video: