Vujanović: Istorija Bara formirana na vrijednostima multietničkog sklada i poštovanja različitosti

Vujanović je u čestitki građanima, odbornicima i predsjednicima opštine i Skupštine Bar, naveo da žali što zbog međunarodnih obaveza neće prisustvovati Svečanoj sjednici povodom praznika Opštine
1 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Savo Prelević
Filip Vujanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.11.2017. 09:29h

Predsjednik Filip Vujanović čestitao je građanima, odbornicima i rukovodstvu Bara 24. novembar - Dan opštine.

Vujanović je u čestitki građanima, odbornicima i predsjednicima opštine i Skupštine Bar, naveo da žali što zbog međunarodnih obaveza neće prisustvovati Svečanoj sjednici povodom praznika Opštine.

Crnogorski predsjednik je rekao da je Bar grad duge istorije, formirane na tradicionalnim vrijednostima multietničkog sklada i poštovanja različitosti.

Vujanović je kazao da vrijedni ekonomski potencijali i bogata kulturna baština opredjeljuju i motivišu da se intenzivnom saradnjom lokalne uprave i državnih organa maksimalno doprinese kvalitetu života građana Bara.

"To je naš zajednički interes oličen u opredjeljenju da daljom i uspješnom valorizacijom postojećih privrednih resursa Bara unapređujemo našu Crnu Goru kao prosperitetnu i evropski profilisanu državu u čiji svestrani napredak bezrezervno vjerujemo", poručio je Vujanović.

Bonus video: